Za víkendové zápasy v Kaplici jen tři body

30.03.2015 13:12

První zápas jsme začali v 9:00 hodin proti favorizovanému domácímu celku FBC Spartak Kaplice B.

Po dlouhé zdravotní odmlce nastoupil v základní sestavě za naše mužstvo Ondřej Novotný.

Podle výsledku 0:0 z první třetiny by se dalo napsat, že se oba celky teprve zahřívali a připravovali na boje v dalších třetinách.

Ve druhé části hry jsme v našem oslabení pět na tři sice vstřelili zásluhou Novotného první gól, soupeř na něj ale dokázal odpovědět dvěma trefami. Skóre po druhé třetině bylo 1:2 v náš neprospěch.

Třetí třetina nám ale vyšla. Přestože se skóre neustále měnilo jednou v náš a jednou zase v soupeřův prospěch, podařilo se nám zvítězit. Bylo to díky třem gólům Bohuslava a jednomu Novotného, stav utkání skončil 5:4.

 

Druhý zápas jsme odehráli proti FBC Český Krumlov B, začátek utkání byl v 13:20 hod.

Začátek utkání se nám vůbec nevyvedl a v půli třetí minuty jsme již prohrávali o 2 branky. Blažek sice dokázal vstřelit jeden gól, srovnat skóre se nám ale do konce třetiny již nepodařilo.

Ve druhé třetině bylo utkání již zcela vyrovnané a po jednom gólu vstřelilo každé mužstvo. Za naše se trefil Lély Jakub.

Utkání se rozhodlo ve třetí třetině. Za naše barvy se trefili Píza a Kauca. Díky tomu si ale rozhodčí všimli, že v Zápisu o utkání není Kauca uveden a byl proto vyloučen na začátku 12 minuty do konce utkání. Zbývající čas jsme tak odehráli v oslabení.

Stav utkání po závěrečném hvizdu rozhodčího byl 4:6 v náš neprospěch. 

A znovu se nám potvrdilo, že favority dokážeme potrápit. Obvykle proti nim odehrajeme i lepší utkání a někdy je dokážeme i porazit. A naproti tomu se trápíme se soupeři papírově slabšími a neumíme podat kvalitní výkon, jak bychom si představovali. 

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz