Vlažný výkon v Jindřichově Hradci

10.03.2015 17:16

Dne 7.3. jsme ve sportovní hale v Jindřichově Hradci odehráli další dva zápasy.

První zápas jsme v 11:15 hod. začali proti týmu ASK Trojmezí.

V první třetině jsme otevřeli skóre a zásluhou dvou gólů, které vstřelil Jakub Lély, jsme vedli. Jeden gól byl vstřelen v našem oslabení. Soupeř na ně dokázal odpovědět a závěr první třetiny skončil nerozhodně 2:2.

Nástup do další třetiny nám nevyšel dle plánu, přesto vstřelil v deváté minutě Bohuslav branku. Soupeř na ni opět zareagoval a opět srovnal na 3:3.

Poslední třetina byla pro nás, jak ze špatného filmu. Dvakrát se nám podařilo vyrovnat a rozdílové góly vymazat. Pak jsme dokonce o dvě branky vedli. Soupeř ale houževnatým bojem dokázal půl minuty před koncem zápasu vyrovnat a tak jsme se s ním nakonec rozešli 7:7.

 

Začátek druhého zápasu byl v 14:15 hod. a soupeřem bylo mužstvo FBC Sokol Vodňany.

V první třetině utkání jsme vstřelili pouze jednu branku, střelcem byl Blažek. Soupeřovu týmu se ale podařilo vsítit branky tři a první třetina skončila 1:3.

I druhá třetina měla obdobný scénář a na čtyři góly soupeře dokázal odpovědět pouze Kaplan a skóre na konci druhé střetiny bylo již 2:7.

V závěrečné třetině jsme se již trápili a byi jsme tzv. na ručník. Za naše barvy vstřelil branku opět Kaplan, proti soupeřovým sedmi to ale nebylo nic platné. Zápas jsme prohráli celkově 3:14.  

Na tomto výsledku se podepsala i naše tři dvouminutová vyloučení, která dokázal soupeř dvakrát zužitkovat. 

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz