V Hluboké nad Vltavou se nám nedaří

08.12.2015 08:30

Dne 5.12.2015 jel náš tým do haly Základní školy v Hluboké nad Vltavou. V této hale se nám dosud nikdy nedařilo. Byli jsme ale rozhodnuti minulost změnit.

V 10:00 hod. začalo utkání proti ambicioznímu týmu FBC Jokers České Budějovice. V soutěži jsou v tabulce hned za námi, tzn. na třetím místě.

První třetina se pro naše barvy nezačala nejlépe. V osmé minutě vstřelil hráč ze soupeřova mužstva první branku utkání. Dokázali jsme na ni odpovědět gólem Novotného / as. Blažek/. Poté se ale v jedenácté minutě dvakrát po sobě trefil soupeř. Naše střely mířily mimo soupeřovo "zařízení" nebo se vždy zaskvěl jejich brankář. Stav utkání byl na konci třetiny 1:3 v náš neprospěch.

Druhá třetina byla věrnou kopií té první. Jen branek padlo na obou stranách dvakrát víc. Za náš tým se trefil Bohuslav / as. Novotný/ a Lély J. / as. Bohuslav/. Stav utkání byl tedy 3:9 pro soupeře.

Ve třetí třetině jsme se pokusili zlomit nepříznivé skóre, ale nepodařilo se. Naopak soupeř dal góly dva a my pouze jeden, konkrétně Novotný / as. Cvrček/.

Utkání skončilo naší jednoznačnou porážkou 4:11 a nálada v týmu byla na bodu mrazu.

 

Naše další utkání v 13:45 hod. proti ASK Trojmezí.

První třetinu jsme odehráli dobře a soupeře jsme nepouštěli do žádných větších šancí. Pokud ale přesto nějaká přišla, podržel nás gólman. V sedmé a poté v deváté minutě vstřelil Bohuslav / as. Novotný a Kauca/ dvě branky. Tým byl opět v herní pohodě. Stav utkání po první třetině byl 2:0 pro nás.

Do druhé třetiny jsme vstoupili uspokojeni průběhem a soupeř toho dokázal využít, vstřelil nám tři branky. Zachytili jsme ale soupeřův vzrůstající tlak a dali jsme také dvě branky. Střelil je obě Blažek / as. Tomeš a Lély J./. Stav utkání po druhé třetině byl 4:3.

Ve třetí třetině se projevila naše nervozita o výsledek. Naopak soupeř cítil šanci a dal nám opět dvě branky. Za naše barvy se trefil pouze jednou Novotný / as. Tomeš/. Výsledek utkání skončil remízou 5:5 a nebylo se čím chlubit.   

Hala v Hluboké zůstala pro naše barvy stále zakletou.

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz