Propadák ve Strakonicích

07.11.2016 17:02

V neděli 30.10.2016 jsme jeli do Strakonic odehrát dva zápasy.

První utkání začalo v 9:35 hod. proti ASK Trojmezí.

První třetinu jsme začali rozvážně. Naopak soupeř se i s šesti hráči pustil nebojácně do boje a vyplatilo se mu to. Na konci 4 minuty vstřelil první gól. Naše akce končily mimo soupeřovu branku. Pokud ale nějaká výjimečně prošla k soupeřovu brankáři, tak ten ji nepustil za svá záda. Soupeř do konce první části hry přidal ještě jednu branku a tak jsme prohrávali 0:2.

Druhá patnáctiminutovka byla z naší strany o málo lepší. Přesto jsme si v jejím začátku nechali dát další gól. V 8 minutě vstřelil za naše barvy první gól Svoboda Milan. V druhé části jsme tedy remizovali, celkově jsme ale prohrávali 1:3.

Do poslední části jsme vstupovali s odhodláním zvrátit nepříznivý stav. Přestože soupeř hned na začátku třetiny opět vstřelil branku, naše odpověď na sebe nedala dlouho čekat. Branku vstřelil Svoboda Marek / as. Bohuslav/.  V 11 minutě přidal soupeř další branku a vedl opět o dva góly. Přes veškerou snahu se nám povedlo už jen snížit, a to když se 5 vteřin před koncem zápasu strefil Bohuslav / as. Svoboda Marek/.

Utkání jsme prohráli 3:4 a byli jsme z toho velmi rozmrzelí.

 

Druhý zápas jsme hráli v 12:40 hod. proti domácímu FBC Dynamo Strakonice.

První část se odehrávala ve velmi rychlém tempu a už na začátku 3 minuty jsme zásluhou Blažka vedli 1:0. Soupeř ale čekal na naše chyby a jakmile cítil sebemenší možnost, vydával se do brejků. Z jednoho z nich se mu povedlo vyrovnat.

Ve druhé třetině nám tzv. ujel vlak. Soupeře jsme pouštěli do mnoha šancí a neplnili jsme důsledně jasně stanovené úkoly. Strakonice nám daly 4 branky, my jsme dali pouze jednu, dal ji Macho / as. Svoboda Milan/. Druhá část skončila 2:5 v náš neprospěch.

Ve třetí části padlo stejně branek na obou stranách. Za naše mužstvo dali góly: v 5 minutě Bohuslav / as. Svoboda Milan/, v polovině 6 minuty Svoboda Milan a na konci 13 minuty Macho / as. Kauca/.

Zápas jsme prohráli 5:8. Do tabulky mužstva jsme nezískali žádný bod a domů se jelo s velmi chmurnou náladou.

Sestava pro obě utkání: brankář Skála M., dále Kaplan P., Lély L., Blažek T., Cvrček L., Kauca P., Píza T., Bohuslav Z., Macho O., Svoboda Milan, Svoboda Marek.   

 

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz