Pořádali jsme v Kunžaku

05.12.2016 10:13

První utkání jsme začali hrát v 08:31 proti TJ Sokol Chýnov.

První třetina byla z naší strany dobrá. Když se na konci 9 minuty trefil Píza / as. Svoboda/ a v úvodu 12 minuty přidal další branku Bohuslav / as. Blažek/, vedli jsme již 2:0. To jsme ale netušili, jak nás další neproměněné šance budou mrzet v závěru utkání.  

Po pauze se soupeř nadechl a začal využívat svoje šance na skórování a vstřelil nám 3 góly. Ve druhé třetině se z našeho mužstva nikdo do soupeřovy branky bohužel netrefil. Prohrávali jsme 2:3.

Nejkrutější třetina pro naše mužstvo byla ta třetí. Nedokázali jsme si nahrát a byli jsme všichni nervózní. Po právu jsme byli třikrát vyloučeni. Tím jsme napomohli soupeřovi jednoznačně převzít taktovku nad celým utkáním a ten se jí s chutí ujal. Ve třetí části nám "nasázel" 6 branek.  Utkání jsme prohráli 2:9.

V utkání se opět potvrdilo, jak je důležitá psychická vyrovnanost týmu. Ta nám ale bohužel chyběla.

 

Druhé domácí utkání jsme hráli od 13:06 hod. proti SK Rakeťáci Bechyně.

Úvodní část utkání začala na naší straně sporným oslabením. Poněvadž ale Bechyně přijela pouze s 5 hráči do pole, nedokázala přesilovky využít. Byla na nich znát únava z prvního odehraného utkání. Toho jsme dokázali využít a v polovině 5 minuty dal branku Blažek. Na něj navázal Svoboda / as. Bohuslav/. Soupeř ale po střele z dálky trefil přesně do naší branky za našeho dobře cloněného gólmana. Pak začaly padat branky na obou stranách. Za naše barvy se trefil Bohuslav / as. Píza/, Novotný / as. Bohuslav/ a Macho / as. Svoboda/. Třetina skončila 5:3 v náš prospěch.

Druhá 15- ti minutovka byla opět vyrovnaná a soupeř se stále držel tzv. "na dostřel". Naštěstí se nám dařilo proměňovat nabídnuté šance, a třemi góly nedopustit zvrat v utkání. Góly dávali - dvakrát Píza / as. Lély a  Bohuslav/ a Blažek / as. Svoboda/. Stav utkání po druhé třetině byl 8:5 pro nás.

Do třetí třetiny jsme nastupovali v herní i psychické pohodě. Ještě v první minutě jsme navýšili svůj náskok, když se trefil Bohuslav / as. Novotný/. Když po minutě přidal další branku Blažek / as. Cvrček/, byla už na soupeřovi vidět jednoznačná únava. Po vstřelení naší další branky, kterou dal Cvrček / as. Macho/, byli postupně po vteřinách vyloučeni 3 soupeřovi hráči a tím muselo být utkání předčasně ukončeno. Vyhráli jsme 11:5.

Psychichická pohoda týmu byla skvělá, hráči se motivovali k ještě lepším výkonům. Dá se klidně napsat, že k druhému zápasu "asi " nastoupilo jiné družstvo.    

Sestava: brankář - Skála M., Kaplan P., Lély L. / hrál pouze druhé utkání/, Nosek M., Blažek T., Cvrček L., Píza T., Bohuslav Z., Doležal E., Macho O., Novotný O., Svoboda M.

 

 

 

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz