Florbalová sezóna 2015/2016 začala

29.09.2015 09:57

Naše flórbalová sezóna začala po letní přípravě úspěšně. Dne 26.9.2015 jsme jeli odehrát 2 utkání do nové haly do Hrdějovic u Českých Budějovic.

První zápas nám začal v 09:00 hod. proti FBK České Budějovice.

Vstup do zápasu se nám vydařil a již v druhé minutě jsme vstřelili první gól v sezóně, konkrétně ho dal Nosek za asistence Blažka. Soupeř však po necelé minutě a půl dokázal vyrovnat. Poté jsme se ujali ale zase vedení my, kdy branky vstřelili Svoboda a Lély J., za asistencí Lély L. a Blažka. Soupeře toto dvou brankové manko vyburcovalo a do konce třetiny ještě dokázal srovnat stav utkání na 3:3.

Další dvě třetiny se nám ale už vyvedli lépe. V druhé jsme vsítili o dvě a ve třetí o jednu branku více než soupeř. Dva góly vstřelil Blažek za asistencí Noska a Lély J., dva Novotný za asistencí Pízy a Bohuslava. Jednu branku dal Cvrček po přihrávce Novotného.

Zápas jsme vyhráli 8:5 a s výsledkem jsme byli spokojeni.

 

Druhé utkání začalo v 12:30 hod. proti FBC Spartak Kaplice B.

Úvodní třetina začala a již v první minutě dal gól Cvrček. Soupeř ale do půl minuty odpověděl vyrovnávacím gólem. Poté jsme ale už stříleli v první třetině pouze my. Góly za naše barvy dali Lély J. /as. Blažek/, Píza / as. Novotný/ a Novotný /as. Lély J./ První třetina skončila 4:1 v náš prospěch.

Druhá třetina se začala soupeřovým náporem a díky tomu se mu během dvou minut podařilo vyrovnat na 4:4. V druhé třetině se plně projevila naše bojovnost. Za nás vstřelili branky Novotný / as. Bohuslav/, Blažek / as. Lély L./, Lély J. / as. Blažek/ a Blažek / as. Nosek/. Ve druhé třetině padlo na obou stranách shodně 4 a 4 góly, vedení ale patřilo nám díky náskoku z první třetiny.

Do třetí třetiny jsme vstoupili sice smolně, dostali jsme po 32 vteřinách branku. Přesto jsme se dále snažili hrát svoji hru a to se vyplatilo. Na rychlý gól soupeře jsme dokázali odpovědět brankou, kterou dal Nosek / as. Blažek/. Soupeři se sice podařilo i ve třetím dějství vsítit 3 branky, naše odpověď byla ale jednoznačná. My jsme mu na oplátku vstřelili gólů pět. Ve třetí třetině se ještě úspěchem v podobě branky zapsal dvěma góly Novotný / as. dvakrát Píza/ a po jednom Svoboda / as. Bohuslav/ a Bohuslav / as. Cvrček/.

Konečný stav utkání byl 13:8 v náš prospěch.

Z Hrdějovic jsme si dovezli 6 bodů za dvě vítězství. Doufejme, že úspěšný start do nové sezóny je příslibem i pro další utkání.

Další zápasy odehrajeme v Kunžaku v sobotu dne 10.10.2015.      

 

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz