Cesta do Strakonic se vyšla napůl

08.04.2016 06:59

Dne 26.3.2016 jsme do Strakonic vyrazili v brzkých ranních hodinách.

Začátek našeho prvního utkání byl plánován na 9 hodinu, ale pro nepřítomnost jednoho z rozhodčích se posunul na 9:30 hod. Měli jsme tak lepší možnost se po dlouhé cestě aklimatizovat na utkání s prvním týmem v tabulce - TJ Šumavan Vimperk.

První třetinu jsme se soupeřem drželi krok. A byli jsme to dokonce my, kdo otevřel skóre utkání ve čtvrté minutě brankou, kterou vstřelil Lély J. (as. Nosek). Vimperku se podařilo ještě v první části hry zlepšit své kombinace před naší brankou a dali nám vyrovnávací gól.

Ve druhé části zvýšil soupeř svůj náskok již v druhé minutě, ale Novotný (as. Tomeš) zavěsil nádhernou střelou "pod víko" na konci čtvrté minuty a opět bylo vyrovnáno. Naše pozornost byla ale vyrovnávacím gólem snížená a tak již za 20 vteřin nám dal Vimperk další branku a šel po druhé třetině do jednobrankového vedení 2:3.

Třetí třetinu se nám nepodařilo uhlídat soupeřovi střelce a ti tak měli možnost prověřit několikrát našeho brankáře Krejčího. Přes jeho výtečné zákroky nám soupeř vsítil 2 branky a utkání jsme prohráli 2:5. 

 

Další utkání jsme začali hrát v 12:50 hod. pro ambicioznímu týmu FK Santos Třeboň B.

V šesté minutě sice soupeř otevřel utkání brankou, ale naše rychlá odpověď vyrovnávací brankou byla skvělým začátkem. Branku dal jako v předchozím utkání Lély J. (as. opět Nosek). První třetina se vyznačovala z naší strany hodně neproměněnými šancemi. Stav zápasu byl tak po první třetině 1:1.

V druhé třetině bylo znát, že se nám začíná střelecká muška zlepšovat. Brankou v druhé minutě, kterou vstřelil Nosek (as. Bohuslav), jsme se ujali vedení. Další góly vstřelili Tomeš a Kaplan (as. Nosek). Utkání jsme drželi pevně na svých holích i za velké podpory gólmana. Po druhé třetině byl průběžný výsledek 4:1 pro nás.

Třetí třetina byla jednoznačně v naší režii. Hned po začátku třetiny jsme zvýšili brankou Kauci (as. Nosek) a když postupně přidali další Bohuslav a Nosek, neměl jeden gól soupeře na konci utkání již na výsledek žádný vliv. Utkání jsme vyhráli 7:2 a zaslouženě jsme získali tři body za vítězství.

Sestava pro obě utkání: brankář Krejčí, Kaplan, Lély L., Lély J. Nosek, Cvrček, Píza, Bohuslav, Macho, Tomeš, Kauca a Novotný.  

 

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz