Zápasy v Kunžaku

28.04.2015 13:28

Dne 25.4.2015 jsme odehráli poslední dva zápasy sezóny 2014/2015

V sobotu 25.4.2015 jsme pořádali poslední turnaj zápasů v končící sezóně v pěkné hale v Kunžaku.

Náš první zápas začal v 09:00 hodin a naším soupeřem bylo favorizované mužstvo SK Cosa Nostra z Českých Budějovic.

Hned v úvodu zápasu si cca po dvou minutách vyhnul náš brankář Lancz pravé koleno přes obvyklou mez, a bylo zřejmé, že koleno není v pořádku. Poněvadž s námi druhý brankář nepřijel, zůstal Lancz v brance a překonával se. Prvních pět minut probíhal zápas velmi opatrně a v herním projevu obou mužstev byla cítit nervozita. Když ale vteřinu po začátku sedmé minuty vstřelil za naše barvy gól Bohuslav, netušili jsme, jaký obrat v zápase to způsobí. Branky začali padat do obou "svatyní" a první třetina skončila smírně 4:4. Naše branky vstřelili ještě Kauca a double v rouzpětí 14- ti vteřin se povedl Blažkovi.

V druhé třetině padlo o jednu branku víc než v první třetině. Bohužel víc jich nastřílel náš soupeř. Za naše barvy se trefili Nosek, Blažek a Tomeš. Druhou třetinu jsme prohráli 3:6.

Poslední třetinu jsme se pokusili na soupeře dotahovat, ten ale opět vstřelil o dvě branky víc. Za náš tým vstřelili góly Lély J., a po dvou Bohuslav a Blažek.

Po závěrečném hvizdu rozhodčího skončilo utkání 12:17 ve prospěch soupeře.

 

Poněvadž do druhého zápasu již brankář Lancz ze zdravotních důvodů nastoupit nemohl, musel poslední zápas sezóny odchytat náhradní brankář Píza, který hrál v prvním zápase jako útočník. Naším soupeřem byl "B" tým, našeho předcházejícího soupeře.

Tento zápas začal úplně opačně jako ten první, tzn. divoce. Již v první minutě se povedlo Blažkovi otevřít skóre v náš prospěch. Soupeř byl oslaben o své dva zraněné hráče a mohl tedy v poli střídat pouze sedm mužů. Nám se povedlo vsítit ještě dalších pět gólů a na konci první třetiny byl stav 6:3 v náš prospěch.

Ve druhé třetině jsme svůj náskok ještě navýšili. Hatrick vstřelil Bohuslav, double Blažek a po jednom gólu pak Cvrček, Lély J. a Svoboda. Druhou třetinu jsme skončili s náskokem 8 branek.

Poslední třetina již byla plně pod naší taktovkou. Za naše mužstvo nastříleli branky Bohuslav, tentokrát dokonce čtyři, a dále Nosek, Svoboda a Lély J. Po skončení utkání svítilo na tabuli neskutečných 21:9 v náš prospěch. Byl to zápas, jakých bychom si přáli i v další sezóně víc.

 

Turnaj v Kunžaku odpískali rozhodčí Jiří Kučera a Jan Koten. Za jejich velmi kvalitní výkon jim patří velké poděkování, poněvadž svým výkonem přispěli k důstojnému ukončení této sezóny.

Pozn. v celém turnaji / v průběhu čtyř zápasů/ byl vyloučen pouze jediný hráč !!!     

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz