Zápasy v Kaplici vyšly jen na 50%

27.01.2015 00:00

Za zápasy do Kaplice jsme vyjeli v sobotu 24.1.2015 pouze v devíti. Ostatní hráči byli omluveni pro dlouhodobá zranění, pracovní povinnosti ale i nenadálé střevní potíže. Na základě tohoto faktu bylo pro obě nadcházející utkání stanoveno, že v obraně budou hrát čtyři hráči a v útoku taktéž čtyři.

První utkání se hrálo od 09:00 hod. proti FBC Český Krumlov.

Již první třetina naznačila, že utkání nebude vůbec jednoduché. Prohráli jsme ji 1:4, kdy náš gól vstřelil v přesilovce Bohuslav.

Ve druhé třetině se nám nepodařilo vstřelit žádný gól, naopak soupeř skóroval 2 a zvýšil své vedení.

Poslední třetina již žádnou branku nepřinesla a utkání tedy po 45 minutách čistého času skončilo 1:6 v náš neprospěch.

 

Druhý zápas začal ve 12:00 hod. a soupeřem bylo ASK Trojmezí.

První třetina byla velmi vyrovnaná, ale na jeden gól Kauci a dva J. Lély se podařilo soupeři odpovědět pouze dvakrát a do druhé třetiny jsme nastupovali s jednobrankovým vedením.

Druhá třetina byla z našeho pohledu nejhezčí i nejúčinnější. Vyhráli jsme ji 3:1, když za naše mužstvo vstřelili branky Kauca, Svoboda a Bohuslav. Soupeř vstřelil jeden gól.

Třetí třetinu jsme hráli jakoby uspokojeni z dosavadního vlastního výkonu, což s sebou zákonitě přineslo trest v podobě tří soupeřových branek. Naštěstí pro nás, se ale soupeř soustředil více na útok než obranu, a tak jsme mu jeho branky oplatili stejnou mincí. Naše góly vstřelili dvakrát Bohuslav a jednou Kauca.

Utkání se nám podařilo dovést do úspěšného konce a zaslouženě jsme vyhráli 9:6. 

 

 

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz