Zápasy v Dačicích

16.02.2015 11:32

Dne 14.2.2015 jsme pořádali turnaj ve sportovní hale "Pragovky" [Střední školy technické a obchodní] v Dačicích.

První utkání jsme hráli od 09:00 hod s FK Slovanem Jindřichův Hradec B, který je v tabulce na prvním místě.

První třetina začala u obou mužstev velmi opatrně. Přes snahu o pečlivou a důraznou obranu jsme přesto inkasovali 2 góly. Dokázali jsme na ně ale okamžitě odpovědět a stav utkání se vyrovnal. Naopak do konce této třetiny se nám podařilo vstřelit ještě dva góly. Našimi střelci byli Blažek, dvakrát Bohuslav a jednou J. Lély.

Začátek druhé třetiny nám vyšel skvěle, dali jsme soupeři další dvě branky a navýšili jsme svůj náskok. Góly vstřelil Nosek a Bohuslav. Naopak soupeř se trápil a nedokázal na naši dobrou útočnou a obranou hru nalézt správný protitah.

Přibližně v polovině třetí třetiny se soupeři podařilo vstřelit třetí gól. Bylo cítit, že se Jindřichův Hradec pokouší zmobilizovat všechny zbylé síly, které by mu napomohly ke zvratu utkání. Naše další branka, kterou do soupeřovi branky dopravil opět Bohuslav, byla proto velmi důležitá. Přestože jsme ve vlastní přesilovce obdrželi od soupeře ješte jeden gól, na výsledek utkání to již nemělo žádný vliv.

Nad favorizovaným soupeřem, který chce postoupit do vyšší soutěže, se nám podařilo zvítězit 7:4 a získat 3 body do tabulky. 

 

Druhé utkání nám začínalo až v 13:30 hod. a soupeřem byl soupeř z Českých Budějovic, mužstvo SK Cosa Nostra, to si v tabulce stojí na třetím místě .

Úplný začátek utkání nám vyšel dle představ. Za naše mužstvo vstřelil gól Blažek a ujali jsme se vedení. Soupeř ale rozehrál svoji přesnou a důraznou hru, podařilo se mu vyrovnat a naopak ještě přidat dvě branky. Po první třetině jsme prohrávali 1:3.

Začátek druhé třetiny byl opět lepší z naší strany. Brankami Bohuslava, Kaplana a Noska jsme obrátili skóre na naší stranu. Soupeř se ale ve svém boji nevzdal a podařilo se mu skóre opět otočit ve svůj prospěch. Přestože za naše mužstvo vstřelil ještě jeden gól J. Lély, druhou třetinu jsme prohráli 4:7 a stav utkání byl před začátkem třetí třetiny 5:10.

Třetí třetina byla opět velmi zajímavá z toho důvodu, jak padaly branky do soupeřovi ale i naší svatyně. Když za naše mužstvo vstřelil gól Kaplan, odpověděl soupeř do jedné a půl minuty a vstřelil taktéž gól. Když za nás skóroval Bohuslav, odpověděl soupeř po dvou vteřinách a taktéž vstřelil branku. Když před koncem utkání vstřelil hráč Cosa Nostry branku, odpověd z naší strany přišla do půl minuty od Bohuslava. Třetí třetina tedy dopadla nerozhodně 3:3.

Celkově pro nás ale dopadlo utkání prohrou 8:13, kdy se na jeho závěru začala projevovat únava z prvního utkání.

 

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz