V novém roce jsme začali v Hrdějovicích u Českých Budějovic

20.01.2016 12:50

Náš první zápas v roce 2016 začal v sobotu 16.1.2016 v 10:30 hod. proti florbalovému týmu TJ Šumava Vimperk.

První třetina byla jako na houpačce, nejdříve vedl soupeř ale poté jsme převzali iniciativu my. První třetinu jsme vyhráli 3:2. Za naše barvy se trefili Bohuslav, Cvrček a Blažek / as. Macho/.

Druhá třetina byla z naší strany propadákem. Soupeřovi se povedlo dát branek sedm, nám pouze dvě. Dal je obě Bohuslav a jednou mu asistoval Novotný. Skóre zápasu bylo po druhé třetině 5:9.

Třetí dějství se nám už nepodařilo tzv. zvednout hlavu. Vstřelili jsme dvě branky, konkrétně Nosek / as. Blažek/ a Macho / as. Novotný/. Protihráči nám však dali branky tři.

Závěrečný účet byl v náš neprospěch 7:12. Nebylo nám do smíchu, protože se nám nedařilo plnit stanovené cíle před zápasem.

 

Druhý zápas jsme odehráli od 12:10 hod. proti FK Santos Třeboň B.

První třetina byla bojovná z obou stran a šance se přelévali ze strany na stranu. Za naše barvy dávali góly Novák / as. Svoboda/, Lély J. / as. Cvrček/, Píza a Svoboda. I soupeř nám dal čtyři branky. První třetina skončila nerozhodně 4:4.

Ve druhé třetině to bylo taktické bránění a žádné z mužstev se nehrnulo bezhlavě do útoku. Nepadla žádná branka a rozhout měla třetí, závěrečná, třetina.

Ta pro nás začala výtečně a už v první minutě jsme vstřelili branku, konkrétně Novotný / as. Bohuslav/. Další branku vstřelil Bohuslav / as. Blažek/. K uklidnění přispěli i další dva góly Novotného / jedenkrát as. Kaplan/.

Zvítězili jsme 8:4 a nálada v mužstvu se oproti konci prvního zápasu diametrálně zlepšila. Získali jsme povinné tři body za vítězství.

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz