V Milevsku pouze tři body

04.11.2016 07:10

Ve sportovní hale v Milevsku jsme hráli 15.10.2016.

První utkání začalo od 12:00 hod. proti FBC Český Krumlov B.

První třetina nám vyšla skvěle. Po pomalejším začátku otevřel v 9 minutě brankou bez asistence skóre utkání Bohuslav. Dále se dvěma brankami do soupeřovi sítě trefil Blažek, poprvé v 11 minutě bez asistence a podruhé v polovině 13 minuty mu asistoval Bohuslav. V poslední minutě už soupeř pouze snížil náš náskok jedním gólem.

Druhá třetina byla celkově velmi opatrná na obou stranách a chybělo nám i kousek pověstného štěstí. Žádné branky nepadly a stav utkání zůstal nezměněn 3:1 pro nás.

Ve třetí třetině se hra obou mužstev vyrovnala, šance byly na obou stranách. Hned v úvodu vstřelil branku soupeř a přiblížil se nám na rozdíl jedné branky. Naštěstí v 10 minutě vstřelil branku Doležal / as. Bohuslav/ a k pověstnému závěrečnému náporu jsme soupeře na konci utkání nepustili.

Utkání skončilo 4:2 v náš prospěch.

 

Druhé utkání začalo v 14:50 hod. proti FBK České Budějovice.

První patnácti minutovka se začala dobře. Na konci 4 minuty dal branku Blažek / as. Svoboda Marek/. Poté ale vstřelili do naší svatyně 2 branky protihráči. Prohrávali jsme 1:2.

Druhá třetina byla v tomto utkání rozhodující. Hned v jejím úvodu navýšil soupeř svůj náskok o dva góly. Sice Doležal snížil o jeden gól, ale soupeř opět přidal dvě branky. Stav utkání již nebyl pro naše barvy vůbec příznivý, prohrávali jsme 2:6.

Třetí část pouze potvrdila, že soupeř je rozjetý a nám se nedaří. Osobní ambice jednotlivých hráčů strhnout hru na naší stranu nevedlo k úspěchu, ba naopak. Za naše barvy se trefil pouze Bohuslav / as. Blažek/. A soupeř přidal opět branky 2.

Utkání jsme prohráli 3:8 a herní projev našeho kolektivu byl tzv. na ručník.

Sestava pro obě utkání: Brankář - Skála M., dále Nosek M., Blažek T., Cvrček L., Kauca P., Píza T., Bohuslav Z., Doležal E., Macho O., Svoboda Marek.  

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz