V Kašperských Horách se nám daří

24.01.2017 13:01

První turnaj v roce 2017 jsme měli naplánovaný na 21.1. 2017 v Kašperských Horách.

První zápas jsme začali v 09:50 hod. proti SK Rakeťáci Bechyně.

Začátek utkání jsme začínali opatrně, rovněž i soupeř se nehnal do bezhlavého útočení. Bezbrankový stav utkání vydržel do poloviny 5 minuty, kdy se za naše barvy trefil Píza / as. Bohuslav/. Poté jsme se částečně uklidnili a naše hra dostávala správný rytmus. Soupeři se nedařilo narušovat naše kombinace a tak se nám podařilo jen do konce první třetiny nastřílet celkem 8 branek. Tři góly vstřelil Bohuslav / as. Doležal, Blažek a Svoboda Mi./ a také Svoboda Mi. / as. Píza/. Jednu branku vstřelil Doležal / as. Píza/. Po první části jsme vedli 8:2.

V druhé části se nám střelecká muška vyhýbala a soupeř se marně snažil dostat na dostřel naší svatyně. Pouze v 6 minutě vstřelil naší jedinou branku Blažek, a navýšil tak naše vedení v zápasu.

Třetí třetina se velmi podobala té první. Na hole se nám vrátil klid a opět jsme se začali trefovat do soupeřovi brány. Góly dávali, 2x Bohuslav / as. Doležal a Svoboda Ma./ a také Doležal / as. Nosek a Svoboda Mi./ Jednou se trefil Svoboda Ma. / as. Svoboda Mi./

Utkání skončilo naším jednoznačným vítězstvím 14:2.

 

Druhé utkání jsme odehráli proti FBC Došwich Milevsko v 14:10 hod.

Začátek zápasu nám vyšel podle našich úvah a od poloviny 6 minuty jsme vedli 1:0, branku vstřelil Blažek / as. Nosek/. Soupeř byl ale velmi nebezpečný a neustále hrozil ze svých protiútoků. Na konci 12 minuty se mu už akce podařila dotáhnout do "zdárného" konce a dostali jsme vyrovnávací branku.  Vyrovnaným skóre se první dějství skončilo.

Druhá třetina se nám vydařila mnohem lépe než soupeřovi. V 6 minutě dal gól znovu Blažek /as. Bohuslav/. Soupeřovi se podařilo během několika vteřin opět srovnat. V této části se dařilo gólově především Blažkovi a svýma dvěma góly nám vrátil vítězství / as. Bohuslav a Doležal/. Jednu branku dal ještě Bohuslav / as. Nosek/. Po druhé třetině jsme vedli 5:2.

Třetí dějství bylo jako na houpačce. Soupeřovi se stále dařilo svými protiútoky držet na "dostřel" k dobrému výsledku. Hned ve 3 respektive 6 minutě snížil na rozdíl jedné branky. V 7 minutě jsme ale dokázali využít jednu z našich akcí. Konkrétně dal branku Bohuslav / as. Nosek/. Soupeř ale neubral na svých obrátkách a za necelé 2 minuty opět snížil na rozdíl jedné branky. Když to vypadalo, že drama bude probíhat až do konce utkání, trefil se na začátku 15 minuty Svoboda Mi. / as. Bohuslav/ a několik vteřin před koncem potvrdil naše vítězství opět Bohuslav / as. Píza/.

Utkání proti ambicióznímu týmu jsme zvládli a vyhráli jsme 8:5.

Sestava: Skála M. - gólman, Nosek M., Blažek T., Píza T., Bohuslav Z., Doležal E., Macho O., Svoboda Mi., Svoboda Ma.

 

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz