Pořádali jsme v Kunžaku

15.10.2015 13:20

Dne 10.10.2015 byl náš florbalový oddíl pořadatelem dalšího turnaje Jihočeského přeboru B v hale v Kunžaku.

První zápas jsme hráli od 09:00 hod. proti FBC Jokers České Budějovice.

Začátek první třetiny nám vyšel dle plánu a už ve druhé minutě vsítil gól do soupeřovi branky Macho ( as. Bohuslav). Tento úspěch jako by nás ale uspal a soupeř toho ihned dokázal využít a do konce třetiny nám dal branky 3.

Druhou třetinu začal lépe soupeř, ale na jeho branku jsme dokázali do dvou minut odpovědět. Gól za naše barvy vstřelil Bohuslav ( as. Kauca) a na rozdíl jedné branky snížil Blažek. Soupeř ale svůj boj o vítězství nevzdával a do konce třetiny dokázal opět navýšit náskok o tři branky.

Ve třetí třetině se nám již nepodařilo vstřelit žádný gól, naopak soupeř ještě dvě branky přidal.

Utkání bylo z naší strany odehráno špatně a skončilo naší porážkou 3:8.

 

Druhé utkání jsme začali v 13:55 hod. proti ASK Trojmezí.

První třetina byla z naší strany nervózní a rozpačitá, nikdo nechtěl udělat chybu. Soupeřovi se našeho nekoncentrovaného stavu podařilo využít a po první třetině už vedl 3:0.

Do druhé třetiny jako by za Slavonice nastoupilo jiné mužstvo. Začali nám vycházet jak kombinace tak zakončení a po brankách Kauci ( as. Nosek), Blažka a Novotného jsme ve druhé třetině vyrovnali stav utkání na 3:3.

Celé utkání rozhodla třetí třetina, kdy nám soupeř dal jednu a my jemu tři branky. Za nás se trefili dvakrát Nosek ( as. Lély J. a Novotný) a Blažek ( as. Novotný).

Utkání se nám podařilo dovést do úspěšného konce a zvítězili jsme 6:4.         

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz