Naše poslední zápasy v roce 2014

25.11.2014 09:55

V sobotu dne 22.11.2014 jsme pořádali dle rozpisu Krajského přeboru mužů turnaj ve sportovní hale v Kunžaku. Jednalo se zároveň i o poslední zápasy naší skupiny v letošním roce.

V prvním dopoledním zápase jsme nastoupili proti favorizovanému SKP České Budějovice. Zpočátku jsme nemohli najít ten správný herní rytmus a prohrávali jsme 4:2. V polovině utkání se nám podařilo ale hru zlepšit a začali jsme mírně soupeři odskakovat na 7:4. Závěrečných patnáct minut se odehrálo ve velkém nasazení obou soupeřů. Na konci jsme se ale přece jen radovali my, protože jsme vyhráli 10:9.

Naše druhé utkání jsme odehráli v odpoledních hodinách proti FBC Sokolu Vodňany. Soupeř od začátku utkání nastoupil s taktickým bráněním, a tím zahušťoval prostor před svojí brankou. Nám se nepodařilo navázat na naše první dopolední utkání a před soupeřovu branku jsme se dostávali jen sporadicky. S postupem času si Vodňany vypracovaly několik šancí a těch dokázaly využít. Nám se podařilo zahrozit jen několika akcemi a úspěšní jsme byli jen jednou. Nakonec utkání skončilo naší prohrou 1:4.   

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz