Florbalová sobota v Třeboni

29.10.2015 20:20

V sobotu 24.10.2015 jsme odehráli v Třeboni dvě utkání, první bylo proti TJ Šumavan Vimperk od 10:20 hod. a druhé od 13:50 hod. proti domácím borcům FK Santos Třeboň.

V prvním zápasu jsme se nemohli rozehrát do obvyklé pohody.

V první třetině jsme již v druhé minutě inkasovali branku. Naši odpověď, v podobě vyrovnávajícího gólu, zařídil Macho ( as. Blažek).

Ve druhém dějství jsme zcela přenechali iniciativu soupeři a místo do branky jsme nastřelovali pouze soupeřovu brankovou konstrukci ( dvakrát levá a jednou pravá tyč). A naproti tomu, pokud soupeř vystřelil na branku, tak mu to tam "spadlo". Dostali jsme tři branky a prohrávali jsme už 4:1.

I třetí třetina vyšla Vimperku výtečně a přidal nám další 4 góly. Náš tým se probudil už pozdě. Sice jsme v době od 12:33 do 14:34 minuty vstřelili tři branky, ale na zvrat skóre to již nestačilo. Naše branky vstřelil dvakrát Bohuslav ( as. Blažek a Novotný) a Macho ( as. Bohuslav).

Utkání jsme prohráli díky našim nevyužitým šancím 4:8.

 

Druhý zápas jsme začali jako úplně jiné mužstvo. Po sedmi minutách jsme vedli 2:0 a zdálo se, že se nám vrátila naše herní pohoda. Úvodní góly vstřelili Kaplan ( as. Bohuslav) a Novotný. Soupeř nám poté vstřelil branku, ale my jsme na ni dokázali odpovědět dalším gólem, dal ho opět Kaplan ( as. znovu Bohuslav).

Ve druhé třetině nám dal rozdílovou branku soupeř a výsledek utkání nebyl vůbec jasný. Z naší strany naopak přibylo faulů a ty rozhodčí nenechali bez povšimnutí. Museli jsme odehrát 4 minuty oslabení.

Třetí třenina se nesla ve stavu velkého napětí a nervozity na obou stranách. Soupeř byl povzbuzován domácími fanoušky. Opět jsme nedokázali hrát čistě a byli jsme oslabeni o jednoho hráče. Soupeř toho využil a v úvodu třetiny vstřelil branku a srovnal stav utkání na 3:3. Utkání gradovalo. Za naše mužstvo ale poté zabodoval Novotný ( as. Bohuslav). V 9 minutě jsme šli opět do oslabení, přesto jsme dali gól, konkrétně Novotný. Soupeř ale po 34 vteřinách dal opět gól a přiblíži se k vyrovnání na rozdíl jedné branky. To jsme mu ale již nedovolili a zaslouženě jsme zvítězili nejtěsnějším rozdílem 5:4.   

Kontakt

Florbal Slavonice florbal.slavonice@seznam.cz